Ketten

Ketten

megzenésített versek, pop-rock, népzene, világzene

A KETTEN formáció egy apa – lánya duó.

Az apa, Göbő Sándor már gimnazistaként popzenekarban játszott, később verseket zenésített meg, egyetemi évei alatt pedig népi zenekarban muzsikált. Lánya, Anna kisgyerekkorától fogva szeret énekelni, hegedülni is tanult, komolyabban mégis az énekkel kezdett el foglalkozni. MindKETTEN az igényes élőzene hívei. Műsoraikban sokféle műfajt igyekeznek megszólaltatni - a klasszikus énektől a népdalon át egészen a musical-ig.

Kezdetben csak otthon, saját maguk és családtagjaik szórakoztatására zenéltek. Később ünnepi alkalmakon, kiállításmegnyitókon, falunapokon, könyvbemutatókon is bemutatkoztak. Idővel egyre több megmérettetésen vettek részt, hogy objektív visszajelzéseket kapjanak, amelyek további alkotásra ösztönzik őket.

2021 szeptemberében a Vásárúton megrendezett 7. Szlovákiai Magyar Könnyűzenei Szemlén a 3. helyen végeztek, s több különdíjban is részesültek - a legjobb énekesnek járó díj, közreműködés az A38 hajón, bemutatkozási lehetőség a Pátria Rádióban és az RTVS magyar adásában, fellépési lehetőség a somorjai Mozi Club-ban.