For You

For You

a capella együttes

Közép Európa legdinamikusabb acapella csapata. Egyedi popstílusukkal már meghódították Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria és Ukrajna közönségét. Robbanásszerűen növelik ismertségüket az interneten és a médiában is… Nemzetközi formációként egyedi módon szólnak közönségükhöz, angol, szlovák, magyar, német és cseh nyelven profi szinten moderálják koncertjeiket.

2018 őszén az egyik daluk Szlovákia legjátszottabb slágere lett, több mint fél éve vezeti a szlovák slágerlistát.

A csapattagok zenei sokszínűsége biztosíték arra, hogy minden fellépésük egyedi és különleges, a repertoárjuk hazai és külföldi pop slágerekkel, valamint saját dalokkal nyűgözi le a nagyérdeműt.

Több mint 10 videóklipet jelentetett meg az együttes, többek között Lady Gaga és Bradley Copper duettjét, a Shallot és az Omega örökzöldjét is feldolgozták hangszerek nélkül, csak a´capella. A For You feldolgozásai és saját számai már Amerikában is felkeltették az érdeklődést, több rádió játsza coverjeiket.

A csapat közkedvelt fellépője könnyűzenei fesztiválok, városi rendezvények, bornapok színpadain, valamint számtalanszor lép fel céges rendezvények, konferenciák, díjátadók alkalmával.

 

Közreműködik

Nicola Barľáková - alt
Lantos Borbély Katalin - sopran
Milan Masiarik - tenor
Andrej Mann - bass
Emil Smoliga - beatbox